Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

www.zeytinliada.com” sitesi tanıtım turunda

 www.zeytinliada.com” sitesi tanıtım turunda

Toplumumuzda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 - 22 Nisan 2014 tarihleri arasında ülke çapında çeşitli etkinliklerle kutlanan turizm haf

Toplumumuzda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 - 22 Nisan 2014 tarihleri arasında ülke çapında çeşitli etkinliklerle kutlanan turizm haftasında www.zeytinliada.com web sitesi yayına girdi.  
Erdek gönüllü turizm elçisi gençler tarafından oluşturulan web site Erdek Zeytinliada, galeri, ulaşım, konaklama, iletişim, zeytincilik olmak üzere 6 adet kategoriden oluşuyor.
Erdek`in tarihi zenginliğini, Zeytinliada'dan çıkan buluntuları ve Arkeopark Projesi hakkında farkındalık oluşturmayı, tanıtım çalışmalarına gönüllü olarak katkıda bulunmayı hedefleyen web site aynı zamanda adanın ismini aldığı ve Erdek`in turizmden sonra önemli bir gelir kaynağı olan zeytinciliği de dikkat çekmeyi amaçlıyor.
Web site yöneticileri her türlü görüş, öneri ve düzeltmeleri sitedeki "İletişim" formundan veya zeytinliada@yandex.com adresli e-posta adresine bekliyor.
Medyada çıkmış çeşitli haberlerden derlenerek oluşturulmuş bir makalenin karşıladığı sitenin aynı zamanda twitter hesabı da açılmış olup twitter.com/zeytinliadapark adresinden ulaşılabiliyor.
www.zeytinliada.com web sitesin tüm basın mensupları ve vatandaşların ilgisini beklediği açıklandı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı